Le a'afiaga ole fa'ailoga fa'alili palasitika ile tapuni fagu

O le fa'ailoga o le liusuavai o se tasi lea o fa'ailoga autu e fua ai mea totino o palasitika.Mo tapuni fagu palasitika e matua'i maualuga le mautu e mana'omia, o le fa'amaufa'ailoga liusuavai o meafaitino e sili ona taua.O le mautu iinei e aofia ai e le gata o le mautu o le faʻatinoga o le pulou, ae faʻapea foi le gaosiga ma le faʻaogaina o le pulou.E tusa ai ma le mautu o le faagasologa, Mingsanfeng Cap Mold Co., Ltd. o le a faʻamalamalamaina i lalo i le aʻafiaga o faʻamaufaʻailoga faʻafefe i luga o fagu fagu.

 

1. Aafiaga ole fa'ailoga fa'afefete ile malosi o le pulou fagu

O le maualuga o le faʻailoga faʻafefete, o le faigofie foi lea mo le palasitika ona tafe, ma le maualalo o le malosi o le palasitika lava ia.E tatau i tagata uma ona malamalama o le malosi o se liusuavai e faigata ona tafe e masani lava ona maualuga, ma o le malosi o se liusuavai e faigofie ona tafe e maualalo, o lona uiga o le malosi o pusa fagu e faia i le polyethylene maualalo o le a. fa'ateleina.

 

2. Aafiaga ole fa'ailoga fa'afefete ile tulaga mautu o tapuni fagu

O le maualuga o le fa'ailoga liusuavai, o le faigofie fo'i lea ona fa'aletonu le pulou fagu.O le maualalo o le faʻamaufaʻailoga faʻafefete, o le maualuga lea o le mautu o le faʻamau fagu e faia i le polyethylene maualuga.

 

3. Aafiaga ole fa'ailoga fa'afefete ile fa'aletonu o le pulou fagu

O le maualuga o le faʻamaufaʻailoga faʻafefete, o le faʻafefeteina o le pulou fagu, ma o le faʻamau fagu e faigofie tele ona faʻaleagaina.A maeʻa felauaiga mamao, o le a sili atu le maualuga o le faʻasologa o le faʻaogaina o fagu.O tapuni fagu fa'aletonu e faigofie ona pipii i luga o le laina fa'atumu, ma liusuavai O lona uiga o le pulou fagu e faia i le polyethylene maualalo-maualalo e itiiti sona a'afiaga.

 Saogalemu Cap-S2020

4. A'afiaga ole fa'ailoga fa'afefete ile sa'o fetaui lelei

O le maualuga o le faʻamaufaʻailoga o le polyethylene maualuga, o le faigofie foi lea ona faʻaalia le moli i luga o le vaeluaga ma vaega feʻaveaʻi o le limu.Talu ai e lelei le sua o le liusuavai, o le ofu ma le moli o le a sili atu ona iloa aemaise lava pe a umi le taimi e alu ai le limu.I se isi itu, o le fa'ailoga fa'afefete e maualalo.O le avanoa e aliali mai ai le moli ile polyethylene maualuga maualuga o le a maualalo.

 

5. A'afiaga ole fa'ailoga fa'afefete ile fa'agasologa ole fa'ailoga

Mo polyethylene maualuga ma se faʻamaufaʻailoga maualuga, ona o loʻo i ai le suavai lelei ma e faigofie ona faʻafefe, o le fagu fagu e le faʻafefe i le leai o se kelu, ma o le vevela vevela / faʻapipiʻiina o le mamafa / tui e mafai ona maualalo;mo mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le faʻamaufaʻailoga faʻafefeteina e maualalo O le polyethylene maualuga maualuga e faʻateleina ai le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le mamafa, ma e manaʻomia foʻi le faʻateleina o le vevela vevela o le sikulima e tusa ai.


Taimi meli: Nov-23-2023